Δραστηριότητες

Σπήλαια

Επισκέψιμα προς το παρόν, είναι τα σπήλαια Αγιασμάτσι, με υπέροχο διάκοσμο, ανατολικά του χωριού Καψοδάσους και του Δασκαλογιάννη, δυτικά της Χώρας Σφακίων. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Σπήλαια'.

Air Soft

Το airsoft είναι ένα καινούργιο άθλημα για τους λάτρεις των όπλων, και όχι μόνο. Το παιχνίδι παίζεται ατομικά αλλά και ομαδικά, με χρήση πιστών αντιγράφων πραγματικών όπλων, τα οποία εκσφενδονίζουν πλαστικές σφαίρες με την βοήθεια μπαταρίας, ελατηρίου ή συμπιεσμένου αέρα. Ουσιαστικά, είναι τα ίδια τα όπλα το στοιχείο εκείνο που προσελκύει τους παίκτες στο άθλημα αυτό καθώς η όψη, η αίσθηση, το βάρος και οι λειτουργίες των όπλων, είναι ίδιες με τα πραγματικά. Ζήστε την εμπειρία της μάχης, σε ανοικτό χώρο μέσα στο δάσος της Ανώπολης. Σκοπός του παιχνιδιού είναι, επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα σενάρια, να εξουδετερώσετε τους αντιπάλους σας και να φέρετε εις πέρας την αποστολή σας! Τηλ: +306977807805 

Παρατήρηση του ουράνιου στερεώματος! 

Η περιοχή μας, τόσο στα παράλια, όσο και στα ορεινά, είναι γνωστή για την διαύγεια που προσφέρει στη διάρκεια της νύχτας, ειδικά τα βράδια που η σελήνη 'κρύβεται'. Με γυμνό μάτι ή αν διαθέτετε τηλεσκόπιο, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μαγευτικές νυκτερινές διαδρομές στο σύμπαν! Ξαπλώστε αναπαυτικά, όπου κι αν βρίσκεστε και σε λίγα λεπτά που το μάτι προσαρμόζεται, θα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε ανάμεσα στα αστέρια, σχεδόν αγγίζοντάς τα!

Yachting- Σκάφη αναψυχής

Οι λάτρεις των θαλάσσιων εκδρομών, έχουν τη δυνατότητα στην περιοχή μας να επισκεφτούν τις πιο παρθένες γωνιές της Κρήτης, οι οποίες είναι μοναδικής και σπάνιας ομορφιάς! Στην Χώρα Σφακίων λειτουργεί  πάρκινγκ σκαφών με εικοσιτετράωρη φύλαξη. Γλίστρες υπάρχουν, στη Χώρα Σφακίων, στο Φραγκοκάστελλο και στην παραλία 'Λάκκοι' νότια της Σκαλωτής. 

 

 

Ψάρεμα- Ψαροντούφεκο

Πίστα αυτοκινήτων 4χ4

 

1 2 3
επόμενο

Χάρτης Σφακίων

Mobile friendly